Kvalitet vår tradisjon
Kvalitet vår tradisjon
Kvalitet vår tradisjon
VÅR HISTORIE
På 1920 tallet var Årvoll et lite tettsted utenfor Oslo sentrum.
På den tiden var det dårlig med kollektiv muligheter mellom de ytre bydelene.
Haakon Tærud så et behov for muligheten for beboerene i nærområdet om en butikk som hadde alt man trengte i hverdagen uten å måtte dra helt ned til sentrum. 1926 var året Haakon og Marie Tærud startet Øvre Disen Landhandleri.
Haakon Tærud A/S drives i dag av 4. generasjon. Martin Tærud er nå daglig leder og medeier av bedriften sammen med Adrian Tærud. Martin har en bred utdannelse innenfor kokkefaget, med blant annet kokkeutdannelse fra Statholdergaarden og en rekke erfaringer fra Feinschmecker, Maaemo, Statholdergaarden, Fru K, samt internasjonalt fra Frankrike og Sverige.
Med over 90 år med erfaring i bransjen så kan vi garantere dere mat og service av topp kvalitet. Vi er i stadig utvikling for å kunne tilby dere det beste.
Gjennom 4 generasjoner og snart 100 år med drift har Haakon Tærud A/S vært driftet som kolonial, delikatesse, catering og kantine.
I 2020 åpnet Martin Tærud Paviljongen i Bjerkedalen Park. Et konsept som startet som kafé men har med tiden utviklet seg til å bli en fullverdig restaurant.
Paviljongen av Haakon Tærud A/S kan i dag pryde med bla. tittelen som finalist i Aftenpostens kåring av Oslos beste nabolagsrestaurant.
I dag drifter Haakon Tærud A/S
-
Haakon Tærud Catering
-
Paviljongen av Haakon Tærud A/S
-
Midpunktet av Haakon Tærud A/S
Øivind Tærud
Haakon Tærud Sr
Haakon Tærud
Martin Tærud